wedding-copenhagen

Events to remember

With a French twist!

french-events-copenhagen

The French Events specialist

in Copenhagen

french-vinyard-event

The very best of France
for your event in Denmark

abir-saoudi-events

Bleu Blanc Rouge Events

Hvad jeg laver:

Hver begivenhed er unik! Uanset om det er med familie, venner eller forretningsforbindelser, så vil jeg arrangere din eller jeres event og gøre det til noget unikt i Danmark eller andre steder, hvis det ønskes.

Jeg er specialiseret i “skræddersyede” events i Frankrig og Schweiz, som for eksempel: bryllupper, ferie eller sportsbegivenheder, bare for at nævne nogle få. Kontakt mig gerne med jeres ønsker eller tanker.

Drømmer du om at besøge Paris, gifte dig i en af vores smukke franske slotte eller vinsmagning i Champagne-området i Frankrig, så er jeg klar til at arrangere det for dig.

We never dream too big!

asaoudi@bleublancrougeevents.dk

Tel: +45 53507650

CVR: 41540052

Abir-Saoudi-event-planner

Om Abir Saoudi

Jeg er en fransk kvinde, der bor i smukke København. Efter at have arbejdet 10 år med events, efterfulgt af 7 års arbejde i Geneve med rådgivning og support til nogle af verdens VIP-klienter, vil jeg nu være til rådighed og dele min ekspertise inden for begivenheder og VIP-events.
Fra danske byer eller på landet til den franske riviera eller schweiziske bjerge, så er jeg klar til at lytte til alle dine idéer og drømme.

Sportsbegivenheder i Frankrig

Bleu Blanc Rouge Events er et dynamisk firma. Jeg kan også organisere alle dine sportsbegivenheder. Det kan være en teambuilding tur, hvor kollegaer bliver nødt til at vise solidaritet og holdånd, eller en privat sportsbegivenhed mellem venner i de Franske Alper. Vil du til «les 24 heures du Mans» eller «Tour de France» med ankomst i Paris, så vil Bleu Blanc Rouge Events arrangere det for dig, samt arrangere det med eksklusivt VIP-adgang og de bedste pladser, jeg kan finde til dig.

Bleu Blanc Rouge-begivenheder er unikke

Ikke kun pga lokation, men fordi du vil være i centrum, og det vil være et specielt øjeblik, som kun vil tilhøre dig, din familie og venner, kolleger og/eller forretningspartnere.

Hér er et eksempel på et firmaarrangement Bleu Blanc Rouge har arrangeret, og tilsvarende kunne snart blive til din eller jeres oplevelse.

Dag 1:

07:30 – Fly fra København til Paris CDG. Privat VIP-jetfly kan bestilles efter anmodning.
09:15 – Ankomst til Paris CDG lufthavn eller Reims private lufthavn / Paris Vatry, hvis du bruger privat VIP-jetfly.
09: 30 – Transfer i privat luksus-bus fra Paris til Reims.
11: 30/12: 00 – Ankomst til Reims
12:00 – Frokost på «Chez Jérôme»
14: 30/17: 30- Besøg hos Aurore Casanova Champagne Vineyard og Champagne-smagning med Aurore selv, ejer af Aurore Casanova Champagne. Hun er i øvrigt tidligere balletdanser på bl.a Den Kongelige Ballet i 2 år, og rejste verden rundt og stoppede sin carrer for at overtage sin mors vinmarker i Reims.
18: 00- En afslappende stund på Hotel SPA «Domaine les Crayeres»
19: 30- Middag på «L’Assiette champenoise», én af de bedste og mest traditionelle restauranter i Reims-området.

Dag 2:

09: 45- Afgang til Veuve Clicquot (kun 400 meter) for et privat besøg og smagsoplevelse, efterfulgt af frokost i private omgivelser i deres eget «domæne».
14: 30- Afgang fra Reims tilbage til Paris.
17: 00 – Ankomst til Paris.
17: 15- Check-in på Hotel W Paris Opera, beliggende i hjertet af Opera-området i Paris.
19: 15- Afgang til Moulin Rouge, DEN franske oplevelse i Montmartre, ét af de mest historiske steder i Paris.
20:00- Middag og show starter og den «franske cancan» kunne nydes fra forreste række

Dagen efter gik turen tilbage til København, med oplevelsen af fransk cancan-show og fulde af vidunderlige smagsoplevelser og fransk magi.

Kontakt Bleu Blanc Rouge Events

4 + 0 = ?

© Copyright - Bleu Blanc Rouge Events 2020